In 1992 startte Pauline met deze succesvolle praktijk en John participeerde in 2002.

John

John is van oorsprong natuurwetenschappelijk opgeleid en heeft hier later mensgerichte specialisaties aan toegevoegd.
John is in het dagelijks leven actief als onderzoeker/specialist Openbare Veiligheid, docent/examinator/assessor van de brandweerofficiersopleidingen.
Hij begeleidt mensen vanuit zijn specialisatie als Intuïtief Coach op het vlak van levensvragen.
Hij begeleidt organisaties vanuit het ontwikkelingsperspectief.

Meer over John:

Pauline

Pauline heeft haar oorsprong in Kennis van de Natuur en Psychosociale Studies. Daarnaast heeft ze er meerdere mensgerichte specialisaties aan toegevoegd.
Haar Intuïtieve Training en interesse in de (kwantum) Fysica maken het voor haar mogelijk om parallellen en paradoxen waar te nemen en te overstijgen. Door voortschrijdende ervaring heeft ze haar Intuïtieve vaardigheden aangescherpt en is ze in staat om haar en u te zien - energie en de veranderingen daarin - voorbij het direct zichtbare of de verbeelding.
Zij helpt u zich te Herinneren aan uw afspraak en voort te gaan op uw levensweg naar hogere dimensies. U wordt zelfredzaam en gaat u steeds vrijer, veiliger en vrediger voelen.

Meer over Pauline:

Contact:

• Tel.: +31 618 541 278 (Pauline) of +31 618 497 832 (John)
• E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken).
• Skype libertas.in.vivo.john of libertas.in.vivo.pauline.
• Kamer van Koophandel 50549898
• BTW NL822798888B01

Apeldoorn, NL. We are based locally, but act globally.