Doel: Leren hoe je communiceert met de energie die er is.

In eerste instantie leer je jouw eigen energie te ontdekken en je te ontdoen van de energie van anderen. Uiteindelijk leer je ook de energie van anderen te lezen - in wisselwerking tot anderen of hun activiteiten.

Een ander begrip hiervoor is Existentiële Intelligentie of Hoger Innerlijk Weten.

Wat is Intuïtie?

Het is het leren waarnemen van de verborgen kennis achter de directe verschijningsvorm. Het is weten. Dit weten geeft antwoord op diepe levensvragen en daarmee onderscheidt het zich van gevoel of instinct.

Waarom Intuïtie?

Om voorbij hindernissen en herhalingen te komen, moet je naast cognitieve kennis ook je diepste innerlijke kennis gebruiken. Door deze innerlijke kennis te ontwikkelen, word je uiteindelijk steeds intuïtiever. Na enkele jaren training wordt het een betrouwbaar instrument dat toegang geeft achter dat wat achter de vele sluiers van illusie verborgen ligt.

Wat kun je ermee?

Dit hoogste communicatieniveau geeft echte antwoorden op geestelijke -, lichamelijke -, emotionele - en levensvragen.
Je leert je beide hersenhelften te gebruiken en te verbinden. Hierdoor analyseer, verinnerlijk en verhoog je jouw mogelijkheden. Je ervaart vele perspectieven en vaak zelfs het totaalbeeld (360 o). Je leert te communiceren met de essentie van dat wat leeft.

Jouw inzet om tot dit doel te komen

Je moet bereidt zijn aangeleerde ideeën en concepten los te laten en open te staan voor nieuwe ervaringen en andere perspectieven die je ontdekt door met je diepste innerlijk zelf te communiceren.

Lessen

Wij geven in principe Post Intuïtieve Training aan hen die een intuïtieve opleiding bij een ander instituut hebben gevolgd.
Wij helpen hen zich verder te bekwamen naar het meta intuïtief niveau en verder.

PIM Training

Tijdens de training maak je een ontdekkingsreis door jezelf. Hierdoor leer je onderscheid te maken tussen jouw energie en die van anderen en entiteiten. Waar nodig en mogelijk, neem je afscheid van de energie die niet van jou is. Hoe meer je loslaat wat niet van jou is, hoe meer je bewustzijn wordt verhoogd en je eigen essentie in jouw lichaam indaalt. Hierdoor word je meer gegrond. Vanuit jouw essentie leer je te communiceren met de essentie van al het andere leven. Deze training is alleen mogelijk in overleg.

Inschrijving

Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geschiedenis van de intuïtieve ontwikkeling in Europa

In 1978 is het begonnen en het heeft zich inmiddels wijd verbreid. Het helpt professionals en geïnteresseerden de waarheid te zien achter de verschijning (sluiers) en in een effectieve manier ernaar de handelen.