Workshop: Geef je innerlijk weer in gezichten en maskers van leer

PDF Workshop Maskers en gezichten van leer.

Leer met het materiaal van leer je innerlijk vorm te geven onder deskundige leiding van Ine van der Horn, beeldend kunstenaar en Pauline Laumans, intuïtief coach.

Het bijzondere van werken met leer is dat het een natuurlijk materiaal is dat door de huidplooien, poriën en littekens dichtbij onze eigen huid komt en zich gemakkelijk laat "boetseren".
Al werkend ontdek je een stuk van je eigen innerlijke leven.

Op de eerste dag begin je na instructies van Ine en een korte meditatie van Pauline met het maken van twee maskers of gezichten. De tweede dag worden de maskers of gezichten afgewerkt en na de lunch wordt er door Pauline ingegaan op de gemaakte werken. Individuele nabespreking is mogelijk.

Ervaring is niet nodig.

Ine van der Horn, beeldend kunstenaar uit Utrecht, maakt (delen) van menselijke figuren van leer. De werken verbeelden de dieper gelegen lagen van de mens en laat de toeschouwer nadenken over zichzelf. Haar werken zijn te zien in galeries en tijdens exposities op verschillende plaatsen. Ine heeft haar opleiding gevolgd aan de kunstacademie (AKI) in Enschede.

Na een studie sociale psychologie en intuïtie helpt Pauline Laumans sinds 1992 mensen met het verkrijgen van zelfkennis. Ze heeft 5 boeken geschreven, heeft een programma bij Duurzaam 24.tv,en is columnist leefbewust en LDN.

Dag 1: dinsdag 21 mei 10.00 tot 13.00 uur
Dag 2: maandag 27 mei 10.00 tot 16.00 uur Kosten: € 147,- incl. BTW. Inclusief materiaal voor 2 maskers of gezichten, koffie, thee en lunch op de 2e dag.

Locatie: vlakbij Woerden,Zuid Linschoterzandweg 34,3425 EM Snelrewaard, www.denootenhof.nl

Opgave en informatie voor deze workshop bij:

Ine van der Horn 0617558046
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.inevanderhorn.nl

Pauline Laumans 0618541278
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.libertasinvivo.com