Wie ben ik?

Achtergrond: psychosociaal werker, reader- healer (8 jaar training bij www.CLI.nl), TM, WCI, Self Realization Fellowship, Homeopathie, Sivas Auriculo medicinae, BIG verpleegkundige, Nei; Neuro Emotionele Integratie, Management en Coaching.
http://www.linkedin.com/in/paulinelaumans
PIM Persoonlijk Intuïtief Management

  1. Praktijk sinds 1992 in Readen en Healen en meer dan 1000 mensen geholpen om helderheid te krijgen in hun leven, levensdoel en op een hoger bewustzijnsniveau te komen.
  2. Voor Duurzaam 24 TV heb ik 12 consulten opgenomen. uitzending gemist.
  3. Heb een vijftal boeken geschreven Zie: boekenroute.nl of www.c-t-u.com
  4. schrijf columns:
  5. Video's, Referenties, Lezingen en Workshops
  6. Sinds kort heb ik mijn praktijk aangevuld met Sivas en Auriculo medicinae.
  7. Massage diverse soorten massage zijn mogelijk.

Ik richt mij voornamelijk op wat u nu tegenkomt in het leven, waarom en waartoe.

Op meer medisch niveau liggen mijn speerpunten op: stress, depressie, overgang en in balans komen met hormonen. Ik begeleid u om uw leven te leiden i.p.v. lijden. Een gezond lichaam is immers de basis om meer bewust te kunnen worden en dat is het doel als zielsbegeleider en Holistisch Therapeut.

Basis waar vanuit ik werk

Ik gebruik mijn jarenlange intuïtieve ontwikkeling in een consult, verder gebruik ik het energetische systeem (afbeelding). Geïnspireerd door: Sri Yoekteswar, Paramahansa Yogananda, Paul Nogier, Ton van Gelder, Carl R. Rogers, Jean Piaget, Sigmund Freund, Carl Gustav Jung, Clarissa Pinkola Estes, John Gray, Susan Forward, Lilian Rubin, Virginia Satir, Leonard Orr, Sondra Ray, Ken Wilber en vele anderen

Consult mogelijkheden

Reading (levensloopcyclus, leven en dood, relatie, kinderen, geboorte, geld, seksualiteit, pijn, werk, mannen en vrouwen, familie, sterven, toekomstig leven, kracht, gezondheid, ogen en zien, oren en horen, kracht, religie, eigen ruimte, kind zijn van, Check-up, etc.)   
Healing (herstellen van innerlijk evenwicht, verbinden met je oorspronkelijke punt, communicatie, emoties, klieren, zintuigen, botten-, spier-, bloed-, lymfe-, zenuw-, orgaan-, hormoonstel, telepathische kanalen, competitie, wezens, traumageest)   
Sivas Auriculo medicinae (stress, depressie, slaap- waakritme, psychosomatiek, hormonen, overgang (naar derde levensfase), insufficiënties en blokkades regelsystemen, immuunsysteem en ca. 20 vormen van intoxicatie, subtiele voertuigen)
Behandeling met o.a. homeopathie
Coaching      Doel:  Je wordt geholpen met praktische zaken. Vaak is dit een vervolg op een intuïtief consult. Het is een interactief proces waarbij je wordt aangezet tot effectief gedrag, zelfsturing en verantwoordelijkheid.                                                            Ook geef ik stervensbegeleiding.

Prijzen

Reading 1-2 uur  € 105,-
Reading met stukje auriculo € 120,-
Prijs Healing per half uur € 30,--
Consult auriculo medicinae 1 uur € 60,-
Coaching per uur  €50,-
Voorwaarden: Direct contant te voldoen. Afspraak in overleg bij voorkeur via e-mail. Soms kan een consult op locatie plaatsvinden en soms is een Reading of Healing op afstand mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Libertas in Vivo levert kwaliteit. Je kunt dat zien aan onze opleiding, activiteiten, referenties en connecties. We zijn aangesloten bij o.a. KIWA en Solopartners. Onze naam en kwaliteit staan volgens ons voor zichzelf.

Contact

Tel.: +31 618 541 278 (Pauline) E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken).
• Skype:  libertas.in.vivo.pauline.
• Kamer van Koophandel 50549898
• BTW NL822798888B01

Nabuccostraat 7, 7323TE Apeldoorn NL. We are based locally, but act globally.

Algemene voorwaarden   Behandelovereenkomst.pdf    Privacy reglement

 

Achtergrond informatie

Primaire oorzaak ziekte is persoonsgebonden oriëntatie: Onwetendheid, angst, controle, begeerte, jaloezie.
Gevolg > disbalans + vastzittende gedachten, emoties, overtuigingen etc.

Door te werken aan jezelf werk je aan een relatie met de wereld om je heen en werk je aan je eigen bevrijding. Immers, al het leiden voorkomt lijden, want als je conflicten oplost is er genezing. Je kunt je cellen maar ook je DNA veranderen! Voordeel je geeft betere energie aan je omgeving en eventueel aan je nageslacht. Alles is immers verbonden met elkaar. Wie ontwaakt ervaart meer en kiest beter.

Wie vecht tegen de wetten van The Creator, is bij voorbaat verloren” Grandfather Tlakaelel.
De basiswetten zijn: creatie, transformatie, destructie en deze volgen elkaar gedurende het leven voortdurend op. Hen blokkeren levert stress en ziekte op.

Ziek word je van ijl naar grof door niet meer in verbinding te staan met het universum, de aarde, gebrek aan intellectuele uitdaging, gebrek aan affectie, onvoldoende gezond eten en drinken, gebrek aan schone lucht. Stress verergert alles nog eens. Vaak is er dan sprake van verlaagde belastbaarheid, instabiliteit, stagnatie of volledig gebrek aan energie.

Ziekte uit zich door gefixeerde overtuigingen, stress, begeerte, gefixeerde emoties, gefixeerde chemische en fysische patronen, intoxicaties, genetische blauwdruk.
Bijvoorbeeld door een langdurige emotie verstoort dit het gedrag dat dan leidt tot een gefixeerde emotie met disfunctionaliteit tot gevolg en dat leidt dan uiteindelijk tot ziekte in organen en weefsel.

Fixaties (overtuigingen, emoties, chemische en fysische patronen) kunnen komen uit: vorige levens, zwangerschap, geboorte, jeugd, werk, familie, opleiding etc.

Allergieën hebben hun ontstaan in het losmazig bindweefsel (het gebied van het BBRI Basis Bio Regulatie Systeem). Het is belangrijk bij het ontstaan, continuering en herstel ziekten. Als door intoxicaties de toxeeropslag overloopt komt het in de bloedbaan terecht en daar wordt het gedetecteerd en reageert het lichaam met een allergische reactie.

Auto-immuunziekte wil zeggen dat het lichaam zichzelf aanvalt. Dit komt door dat je niet tevreden bent met jezelf en je functioneren of dat je de buitenwereld uitsluit en je geen sociale interacties meer hebt die je in balans houden.

Wat valt eraan te doen?
Energetische interventie. Dat betekent vanuit vier invalshoeken werken aan een diep bewustzijn zodat het zelfregulerend vermogen weer start en de oorspronkelijke integriteit van het organisme terugkomt.  Aanpak bovenaan in het ijle heeft tot gevolg dat in de steeds lagere regionen als energiesysteem, fysieke lichaam en lichaam en geest, verstoringen aangepakt worden.

Innerlijke transformatie. Dit betekent dat je fundamenteel verandert zodanig dat je perspectief op jezelf en de wereld om je heen verandert. Hiervoor moet je bereidt zijn om al het vastzittende los te laten. Het doel is: meester te worden over je innerlijke kant en uiterlijk en innerlijk in balans komen, zodat je steeds meer vanuit je diepste kern gaat leven. Om daar te komen moet je steeds: weerstanden van jezelf en anderen overwinnen, eenzaamheid aangaan, hulp ervaren, angst omzetten in moed om door je eigen spiegelbeeld heen te gaan,

Als je niet op tijd afwijkingen constateert in de bovenste ijlere lagen raak je steeds verder uit balans en wordt je uiteindelijk voor de Westerse wereld ziek genoemd.
Je hebt dan ontstekingen of irritaties in het lichaam. In de volksmond eindigen die plekken op …itis, zoals hepatitis, sinusitis etc.
Door geen of gebrekkige aanpak kan dit ontaarden in een chronische aandoening waarbij er energetische lege of koude plekken ontstaan. In de volksmond eindigen die plekken op …ose, zoals artrose.
Vervolgens wordt de schade alleen maar groter.

Ik doe niet aan symptoombehandeling maar ga naar de diepste oorzaak toe om daar aan de oplossing te werken. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de andere lagen. Alles wat je NU doet is een basis voor de rest van dit leven en toekomstige levens. Het is een keuze tussen leiden of lijden.