Aanbevelingen

Aanbevelingen voor Vrijheid in Relaties
“Je hebt veel kennis van Zijn, veel energiewerk dat jij hebt is onderrichtend. Jouw boeken zullen deuren openen “
Steve Rother (Oprichter Lightworker / Beacons of Light in de V.S. en auteur)
“In een tijd en plaats waar sociale en familie verbanden meer en meer gefragmenteerd zijn, waar de criteria voor het onthullen van zinvol leven worden begraven onder bergen van twijfelachtige keuzes en waar mentoren in tegenspraak daarmee afwezig blijven, biedt “Vrijheid in Relaties ” een opmerkelijke routekaart om opnieuw in contact te komen met jouw Essentie. Niet langer ben je alleen en moet je er zelf zien erachter te komen hoe we over de schreef zijn gegaan, je kunt de weg ontdekken op de latente emotionele en spirituele reis. Door het ontwikkelen van bewustzijn, herkaderen van ervaringen, neemt Pauline Laumans je mee op een snelle manier naar welbevinden, naar een rijk en authentiek geestelijk leven. Ik hou van het werk en uw aanpak.”
Frederic Colier, beloond New Yorkse filmmaker, toneelschrijver, romanschrijver en musicus.

Aanbevelingen voor Jouw Keuze
“Je hebt veel kennis van Zijn, veel energiewerk dat jij hebt is onderrichtend. Jouw boeken zullen deuren openen”
Steve Rother (Oprichter Lightworker / Beacons of Light in de V.S. en auteur)
“Dank je voor jouw opmerkelijke en herkenbare levensverhaal over hoe een mens écht en diep mens wordt. Je bent een zeer rijke vrouw. Dat is fijn voor de mensen die jij tegen gaat komen”
Docent Hermann Lammert (Psycho-sociale opleiding Nijmegen)
En een wens:”Veel succes met je bijzondere werk”
Paul van Vliet (Unicef Ambassadeur)

Aanbevelingen voor Karmische Spiegels
“Terwijl kinderen in de Westerse Wereld hun IPod, mobieltjes en persoonlijke ruimte koesteren, zijn de auteurs van het boek “Karmische Spiegels” zoekende naar hun innerlijke kind dat nog steeds spontaniteit, zuiverheid en intuïtieve wijsheid kent.”
Yvonne Kroonenberg (psychologe, columnist en schrijfster)
“Het boek “Karmische Spiegels” doordrong mij van werkelijk weten dat alle leven op aarde, vlo, vlieg, paard of mens, alles, alleen de essentie van het bestaan kan bereiken als er recht is op specifieke eigenheid. En dat ook ik dat zo vaak doorkruis voor mijn eigen namaakgeluk. Dit boek gaf me dat laatste noodzakelijke zetje: Het overwinnen van mijn schone schijn. Ik ga er nu echt mee aan het werk en ik wed dat je als lezer dat ook gaat doen.”
Helly en Martin Gaus (hondenpsycholoog, TV-presentator en schrijver)
“Geboeid heb ik Grafheuvels in Drenthe en Anatomisch Laboratorium en Museum gelezen en voel mij aangetrokken tot de filosofie die zo veel echter en oorspronkelijker is dan wat er door de jaren van geworden is. Veel succes met het boek.”
Dick Bruna (auteur van de boeken en tekenaar van de afbeeldingen van Nijntje, tweemaal Koninklijk onderscheiden)
“Karmische Spiegels” prikkelt je zintuigen en ontwaakt je geest om te kijken, lezen en aandacht te besteden en er blij van te worden.” “De auteurs zijn ervaren intuïtieve personen en zijn verhalenvertellers. Ze delen verhalen, van diep leren voor de hele mensheid, als observanten kijkend naar het leven en de lessen vastleggend van de karakters in elk verhaal. Deze manier van kijken laat het emotionele drama van de verhalen eruit en stelt je in staat de karmische lessen te begrijpen zoals de patronen van de karakters van de personages laat zien. Je wordt geïntrigeerd door hoe de personages hun problemen oplossen en bewust worden door levenservaringen en het leven ten volste te leven of bepaalde ervaringen of relaties afsluiten. Andere verhalen betreffen interactie met dieren en je zult ontdekken hoe de auteurs de dieren helpen met behulp van hun empathie en intuïtie. De auteurs verlokken jouw verbeelding en openen jouw ogen voor nieuwe mogelijkheden die veel mensen nu beleven.”
Dr. Caron Goode (psychologe en schrijfster van bekroonde boeken V.S.)